15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 0 4000 1 0 horizontal https://hasseltassens.se 300 4000 -

Välkommen till vår hemsida,

vår kennel och vårt katteri!

Vi som har detta kennel -och stamnamn bedriver en småskalig uppfödning i hemmiljö. Vi bor i ett radhus i Skönstaholm, Stockholm tillsammans med våra Ragdolls Ellie och Dolly samt våra Amrisar Esther och Sockra. Vi betraktar dem som självklara familjemedlemmar som ett led i våra avelsmål att föda upp harmoniska och välmående djur; utifrån rasstandard och gällande hälsoprogram för Ragdoll/Amris.

Vi använder BPH; beteende och personlighets beskrivning hund, som ett verktyg för att föda upp mentalt stabila och trygga hundar. Vi ställer också ut våra djur för att få professionella omdömen som säkerställer att de följer gällande rasstandard innan de går i avel.

Vi är diplomerade hunduppfödare via SKK och godkända av Kennelkonsulent från SKK att bedriva avel för Amerikansk cocker spaniel. Vi är också med i SSRK, Svenska spaniel och retriver klubben samt Birka kattklubb som hör till SKK respektive SVERAK. För våra Ragdolls är vi också med i SRC, Scandinavian Ragdoll club samt Ragdollklubben där vi är godkända som uppfödare. Vi är aktiva i Ragdollklubben som suppleant i styrelsen och som ambassadör för klubben. Genom vårt engagemang i klubbarna skapar vi värdefulla kontakter med andra uppfödare samt håller oss uppdaterade kring vad som gäller för att utföra ett gott avelsarbete.
 
Titta gärna vidare på vår hemsida och hör av dig om du har frågor eller funderingar. Är du intresserad av en valp eller en kattunge från oss så skriv gärna och berätta om ditt intresse och engagemang för katt/hund och vad för slags liv du kan erbjuda.
 
 
Camilla och Göran